Copyright © Haver & Gerst Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid Haver en Gerst

Cursus Leer mij Salland kennen

Misschien heb je het jezelf nog nooit afgevraagd . Hoe is de Sallandse heuvelrug ontstaan? Wie is de oprichter van de Stad Deventer? Hoe gind dat vroeger, waarom zien de boerderijen er van vandaag de dag er zo uit? Allemaal vragen die je met andere ogen laten kijken naar het landschap om je heen! Geef je op.01-10-2013   foto’s picknick in business

15-03-2014   foto’s bijeenkomst e-commerce

03-05-2012   foto’s plattelandslente


Bed & Breakfast

Slapen in een monumentale boerderij aan het einde van een lange oprijlaan en een uitgestrekt weids uitzicht, toeren in een Austin Seven en picknicken in de tuin. Wordt eens een keer wakker en ga slapen in d’Oale Krieger! Voor ...,00 euro een luxe kamer, Austin Seven en picknick heef t u de dag van uw leven!!

Cursus: Foto’s en film 2.0

Foto’s maken en filmen kan iedereen. Maar heb je dat wel eens met special effects, een filmpje achter elkaar plakken en een helicopterview gedaan?  Neem uw eigen foto mee op canvas, hout,  glas of metalen platen. Bij ons kunt u ze laten bewerken en maken. Opgaveformulier  

DIA’S

WORKSHOPS


Naam:

E-mailadres:

Zelf een website maken?

Wij helpen u middels het programma Studio Webdesign pro kennismaken om een professionele website te bouwen. Het voorbeeld ziet u voor u! Geef je nu op voor   ...,00 euro 2 avondlessen. Minimale opgave 10 personen.


E-commerce: Verbeter uw online internet activiteiten!

Op d’Oale Krieger organiseren wij bijeenkomsten om uw online internet activiteiten te verbeteren. Google optimalisatie, (content) teksten schrijven, Google Adwords, Webmaster, analytics, page-ranking, linkbuilding. Een  design website  is leuk, maar  dan moet hij wel gevonden worden. Wij leren u hoe u hoog in Google  komt! Geef je nu op voor € ...,00  euro 1 avondles. Minimale opgave 10 pers.