Aan zo’n vorm van het doosje denk ik aan

Dit zijn de glaasjes, 10 stuks per doos

Haver & Gerst cadeau voor het buitenleven! Picknickcadeau Streekproducten

Voorkant doosje

zijkant doosje

zijkant doosje

achterkant doosje

Picknicken met Haver & Gerst!


Picknicken met Haver en Gerst is een unieke ervaring waarbij u met een knapzak en maarliefst 10 verschillende streekproducten kunt gaan genieten van een overheerlijke picknick in het buitenleven! Dit picknickdoosje past precies in de bijgeleverde knapzak en is te vullen met allerlei streekproducten vanuit de webshop of streekwinkel bij u in de buurt.


Daarnaast zijn er diverse routes die u leiden naar de warme bakker, diverse activiteiten en picknickplaatsen. De informatie is te verkrijgen op de website www.haverengerst.nl en in uw plaatselijke streekwinkel. Een overzicht hiervan vind u op de website. Ook streekdranken zijn te verkrijgen middels de webshop of uw streekwinkel.


Dit initiatief is ontstaan om mensen meer te laten genieten van het buitenleven en een picknick betaalbaar te maken. Grote hoeveelheden streekproducten zijn kostbaarder. Er is bewust gekozen voor een afmeting en assortiment waarbij u op de picknick en daarna nog kunt nagenieten.  Ook heeft u een knapzak als aandenken die u bij een tweede, derde of misschien wel vierde keer weer kunt vullen uit onze online webshop.


Bent u benieuwd wat wij nog meer doen? Kijk op www.haverengerst.nlHaver & Gerst Cadeau voor het buitenleven!

Ik hoop dat u er wat mee kan. Kunt u dit evt. uitvoeren op glazen witpapier?

Streekproducten Picknickcadeau